Ben jij tweedejaars of ouder en wil jij ook meedoen met de Introductieperiode 2022? Dat kan! Onderstaande activiteiten zijn toegankelijk voor ouderejaars, mits er plaats is. Eerstejaarsstudenten gaan namelijk te allen tijde voor. Lees op deze pagina meer.

Do. 15 september

Kroegentocht en feest

Locatie: Vier kroegen in Leiden
Tijd: Vanaf 20:00
Prijs: Kroegentocht + feest: €15
Alleen feest: €4

Deze activiteit is al jarenlang een van de hoogtepunten van de Introductieperiode. We zullen vier kroegen afgaan (de Vi-Kings, Café Rembrandt, de Keyzer en de Lazarus) en we sluiten de avond af met een mooi feest in de KOKO (Breestraat 16).

23 - 25 september

Introweekend

Locatie: Accomodatie De Hoof, Someren
Tijd: Eigen gelegenheid
Prijs: €48 voor twee nachten, inclusief ontbijt, lunch en diner

Het Introductieweekend kun je echt niet missen! Dit is dé activiteit om de nieuwe jaarlaag te leren kennen. Bovendien is het ook ontzettend gezellig met de andere ouderejaarsleden. Lees hieronder nog wat belangrijke informatie over de accomodatie.

Vr. 30 september

BBQ-festival

Locatie: USC-terrein, Leiden
Tijd: 16:00 - 22:00
Prijs: LBC-leden: €15, externen: €17,50
Wie dit leest trekt een bak

Net zoals elk jaar sluiten we de Introductieperiode af met een festival waar studenten en docenten samenkomen. Onder het genot van een biertje, BBQ en live muziek van huisband de Biologees en MENZA. (DJ) kijken we uit naar de rest van het collegejaar.

Extra informatie over het Introductieweekend

Het Introductieweekend is een van de leukste activiteiten van het jaar en je leert er gigantisch veel nieuwe mensen kennen! Wil jij dit jaar mee? Zet 23 t/m 25 september 2022 dan in je agenda. We vertrekken op vrijdag rond 17:00 vanaf het Sylvius naar kampeerboerderij De Hoof in Someren, vlakbij Helmond. Afhankelijk van het aantal eerstejaarsstudenten die zich aanmelden voor het weekend, zijn er ook een aantal plekken vrij voor ouderejaars die géén crew of mentor zijn. Maak daarom je interesse kenbaar via het formulier hierboven/hiernaast. Het formulier invullen garandeert geen plek. Wil je er wel bij zijn, maar wil je niet wachten op een vrije plek óf ben je toe aan een beter bed? Het document hiernaast bevat een lijstje met betaalbare campings en hotels in de buurt.

Overnachting in de buurt weekend